Om oss

Lite historia...

Jag heter Louise Larsson och driver nätbutiken Louise Interiör AB. Startade smått våren 2009 tills dags datum då vi har en stor lokal centralt i Mölndal.

Bor med min sambo och tre sköna hundar i Mölndal strax utanför Göteborg. Kan inte lova att våra hundar inte dyker upp i bakgrunden till mina bilder ibland...

Jag, min bror och mina föräldrar har drivit grossistfirma i 25 år. Vi fick även en gardin och inredningsaffär på "köpet" när vi tog över grossistföretaget.

Alla i familjen hade sin uppgift i firman, min uppgift var att driva butiken med allt vad det innebar. Roligare arbete har jag aldrig haft! Att hjälpa kunder att finna sin stil och att försöka harmonisera hemmets inredning var en stor utmaning. Vägledning till en sammanhållen inredningsstil i hemmets olika rum var mycket uppskattat av kunderna.

Efter 25 år som egenföretagare var det så dags att bli anställd igen. Fick anställning hos en av mina leverantörer, en av Sveriges ledande grossistfirmor, som inköpare för textilier.
Detta innebar många intressanta resor till mässor och leverantörer världen över.

Längtan efter att vara "egen" igen blev dock större än väntat. Så våren 2009 öppnade jag webbutiken Louise Interiör AB. Saknar dock kundkontakten...
.
Några gånger per år har vi kvällsöppet på lagret i Mölndal, Häradsgatan. Vi finns i en stor källarlokal som är inredd i vintagestil. Dessa kvällar är mycket uppskattat, så jag hoppas att vi ses!
Följ oss gärna på Instagram och/eller Facebook där vi meddelar när kundkvällarna blir.

Jag hoppas att Du som besöker min butik finner något som Du tycker om. Jag försöker att blanda stilarna Skandinaviskt, Klassiskt, Vintage och  Industriellt.


Saknar Du något i butiken eller har synpunkter så är Du välkommen att mejla mig på: info@louiseinterior.seHälsningar Louise